Maartje Trompetter, Podotherapeut, Stadspodotherapie, Eindhoven, Nederland, www.stadspodo.nl.

Ik ben recent mijn eigen podotherapie praktijk begonnen. Al snel had ik besloten dat ik het liefst met gefreesde zolen wilde werken. Dit neemt veel productiewerk uit handen en kan bovendien ook resulteren tot een beter behandelresultaat.

Ik heb toen bij meerdere bedrijven gekeken, maar de prijs hield mij tegen, tot ik Medida-solutions tegen kwam. Die prijzen spraken mij erg aan! Zeker de helft goedkoper van wat ik tot dan toe tegen was gekomen. Naar aanleiding daarvan heb ik contact opgenomen.

Er kwam iemand langs om alles uit te leggen en de apparatuur te laten zien. Dit zag er allemaal erg goed uit. Het is prettig dat de 3D voetscanner makkelijk te vervoeren is, zodat ik mijn patiënten ook de mogelijkheid kan bieden om te behandelen aan huis. Ik heb toen besloten om met Medida-solutions te gaan samenwerken. Dit is mij tot nu toe zeer goed bevallen.

De begeleiding was van in het begin zeer goed. Ik kreeg een middag persoonlijk les in het modelleren van de zolen en kon daarna altijd bellen met vragen. Tevens werd ik gebeld als ze iets bij de productie zagen wat misschien niet goed was. Deze controle heb ik altijd als fijn ervaren. Medida-solutions is altijd op tijd met het verzenden van de zolen, waardoor ik niet in de problemen kom met het uitleveren van de zolen en mijn patiënten een korte levertijd kan beloven.

Kortom: als je net begint met een eigen praktijk en de prijs van gefreesde zolen houdt je tegen dan zou ik eens contact opnemen met Medida-solutions, misschien is het dan toch mogelijk.