Voetscanners 

Deze high-tech toepassingen verminderen aanzienlijk de arbeidsuren!

3D volledige laser voetscanner tot 11,5cm

Deze compacte 3D scanner is eenvoudig mee te nemen op verplaatsing. Deze scant voeten, gipspositieven, synthetische maatname casts, lage leesten in hoge resolutie. De 3D data wordt vanuit de verschillende camera’s ...
Lees Meer

Drukzolen analyse

De elastische drukzolen worden in de schoenen aangebracht voor het opmeten van de drukpunten met of zonder inlegzolen. Duidelijke weergave van de drukpunten, visualisatie v.d. ganglijn. Aangepast zoolvormen in verschillende maten mogelijk alsook stopvoeten of charcotvoeten vormen.
Lees Meer

Drukmat analyse

De drukmat geeft u een kritisch en volledig beeld van de drukpunten en het zwaartepunt van de patiënt bij het staan, stappen en/of lopen. De statische meting geeft het zwaartepunt aan tijdens staan. U kunt deze gedurende gewenste tijd online bekijken om te analyseren.
Lees Meer

Video analyse

U kunt tot 4 high speed camera’s tegelijk gebruiken. In de meeste praktijken wordt zowel lateraal als dorsaal tegelijk video beelden gemaakt. Hiermee krijgt u een duidelijk vertraagd beeld over de afrol, zwaaifase, positie van de enkels en de knieën.
Lees Meer

Plantaire 3D laserscanner

Met de 3D plantair voetscanner kan u de onderzijde van de voet scannen in 3D. Daarnaast maakt deze technologie het ook mogelijk om gipsen, gipscasten en schuimdozen te digitaliseren.
Lees Meer

3D sensor voetscanner

Deze handige 3D scanner scant de voeten belast of half belast op een plexiplaat of volledig onbelast, vanuit neutrale of gecorrigeerde positie. Scant ook schuimdozen, positieve gipsen en leesten. Ipv op computer werkt deze ook op IPad en IPhone.
Lees Meer

2D voetscanner

Keurig, licht en stil. Een 2D scanner heeft als grote voordeel dat hij een foto van de onderzijde van de voeten toont. Led-technologie, beide voeten worden tegelijk gescand in enkele seconden worden de afmetingen weergegeven.
Lees Meer

3D volledige laser voetscanner tot 18cm

Deze automatische 3D scanner met 8 monochrome en 1 kleuren camera scant voeten, gipspositieven, synthetische maatname casts, wasplaatjes, leesten, zolen, supplementen in hoge resolutie. De 3D data wordt vanuit de verschillende camera's binnen enkele seconden opgeslaan.
Lees Meer

Blijf niet met uw vragen zitten!

Medida-solutions biedt graag een antwoord op al uw vragen.

Wist U dat u bij Medida-solutions ook een toestel en software kan huren?

Tijdens de huur overstappen op de aankoop van een scanner en/of software is steeds mogelijk! Informeer naar de verschillende mogelijkheden!

Dreefvelden 19 - 2860 Sint-Katelijne-Waver - België | info@medida-solutions.com

volg ons ook op social media

 

Jarni Van den Bogaert

Customer Success Manager Nederland
+32 (0)470 96 63 30
jb@medida-solutions.com

 

 

 

 

Sam Dillemans

Customer Success Manager Nederland & Vlaanderen
+32 (0)470 81 18 61
sd@medida-solutions.com

 

 

 

 

 

Geoffrey Cartereau

Customer Success Manager Wallonie & France
+32 (0)460 95 24 01
gc@medida-solutions.com

 

 

 

Virginie Haerynck

Zaakvoerder
+32 (0)473 42 03 70
vh@medida-solutions.com

Robbert Rock

Productie verantwoordelijke
+32 (0)478 16 14 06
production@medida-solutions.com