Reflex DiVin Podologie
Elsene, België

Ik ben altijd voorstander geweest van kwaliteit en precisie werk. Bij het nemen van mijn patiënten hun voetmaatnames en het vervaardigen van hun zolen maak ik steeds gebruik van de theorieën van Dr Merton L. Root met als resultaat een goed paar functionele zolen. Daarnaast heb ik mij ook laten inspireren door andere theorieën en biomechanische toepassingen alsook mijn eigen persoonlijke ervaringen met als doel mijn patiënten nog beter te helpen.

Tijdens deze zoektocht en evolutie van theorieën ben ik zoals vele andere podologen in België en over heel de wereld gaan kijken naar de mogelijkheden van Cad Cam. Het digitaliseren van de maatname en de vervaardiging van de zolen. Als podologen is het tijd dat wij inzien dat het zinloos is om uren te spenderen aan de handmatige vervaardiging van functionele zolen. In 2009, heeft Medida-solutions mij de mogelijkheid geboden om hun software pakket te helpen doorontwikkelen specifiek voor de biomechanische noden van onze sector op basis van hun reeds bestaande software pakket. Met als vooropgestelde doel om alle voetbewegingen in de software te kunnen toepassen, individueel en/of per groep van functionele bewegingen.

Ik ben mijn zolen beginnen te laten frezen bij Medida-solutions. Door deze samenwerking, is de vervaardiging van mijn zolen makkelijker en sneller geworden, terwijl ik de controle over de correcties en biomechanische voetbewegingen behoud, dankzij de introductie van het voetskelet. Medida-solutions blijft de software doorontwikkelen om de toepassingen binnen de podologie nog meer te doen evolueren.