John Van Wijk Voet en zorg
Dordrecht, Nederland

Wij waren in 2010 opzoek naar een digitale werkwijze voor onze leesten zelf te modelleren. Tijdens de demo van Medida-solutions ontdekte we dat de leestensoftware alle mogelijkheden heeft die we wensen te gebruiken. Hierdoor hebben we de 3D volledige voetscanner en leestensoftware aangeschaft.

Doordat alles zeer goed verliep hebben we na 2 jaar de zolen en supplementensoftware waar je in 3 klikken een supplement modelleert aangeschaft alsook een GPM401+ voor zolen en supplementen uit te frezen.

Na 5 jaar leesten te laten produceren door Medida-solutions hebben we de stap genomen voor zelf leesten te frezen met LM10 leestenfrees.

Medida-solutions is zeer innovatief en brengt regelmatig nieuwe scanners op de markt. Deze innovatie volgen wij mee en hierdoor staan er al 5 3D volledige voetscanners in de zaak. 

We hebben nog geen moment spijt gehad van deze beslissing doordat we alles binnenhuis kunnen produceren en productietijd versneld is. Recentelijk hebben we ook de zolen Cubix printer aangeschaft!